maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kokkolabo =)

Nyt ollaan asuttu reilu kuukausi uudessa asunnossa täällä Kokkolassa ja Veeti on kotiutunut hyvin. Tästä on helppo lähteä lenkille, joko metsään tai sitten tonne asvalttiviidakkoon, eli vaihtelua on! Myös yksi Veetin koirakaveri asuu tossa parinsadan metrin päässä, jonka kanssa käydään usein lenkillä yhdessä.

Veeti jatkaa edelleen reissuissa käymistä, tosin nyt ollaan matkusteltu ilman hevosia. Pari viikkoa sitten oltiin mökillä Iso-Syötteellä ja siellä oli Veetillä ihmettelemistä, mukavin paikka oli porojen Mustin ja Lystin aitauksen vieressä ;) Samalla reissulla käytiin myös Sallassa, missä pikkuveljeni ajoi moottorokelkka enduro kilpailun ja Veeti pomppi lumikasoissa, sieltä vielä Rovaniemen kautta takas mökille ja Veeti matkusti koko ajan rauhallisesti.

Kotona alkaa oleen kaikki valmiina vauvaa varten, Veeti on saanut rauhassa tutustua häkkisänkyyn, vaunuihin jne..Nallet on Veetin mielestä kyllä hänelle tarkoitettuja ;) varsinkin häkkisängyssä asusteleva kiraffi, jota pitää usein tarkkailla!

Nyt Veeti nukkuu omassa sängyssään, käytiin vähän aikaa sitten nauttimassa ihanasta kevät ilmasta :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hejsan Kokkolabo :) Minäkin olen lasena asunut siellä, olikohan Vingenkadulla :)

Mukava lukea piiitkästä aikaa Veeti-pojan kuulumisia!

ONNEA vauvan odotuksen johdosta, oikein aurinkoisia kevätpäiviä.
t. Anu, Ronja ja Ansa, Oulu