torstai 3. huhtikuuta 2008

Tallielämää ja Rocki


Tällä viikolla Veeti on päässyt olemaan enemmän mukana tallilla ja opettelemaan käyttäytymistä siellä (välillä on niin mukavaa lähteä korvat lepattaen kissojen perään, jolloin kuulosta tulee todella valikoiva ;) ..). Veeti on itsenäistynyt todella paljon ja saankin olla koko ajan silmä tarkkana, että minne se viipeltää menemään..uskaltaa jo yksin lähteä tallista ulos/toiseen talliin. Välillä menee myös kissojen luukusta, jos ovi on kiinni.


Eilen aamulla Veeti pääsi mun mukaan tallille jo klo;7.00. Veeti nautti aamutuoksuista (ja ehkä myös auringosta,kuvassa), päivän aikana otti myös muutamat unet toimistossa, jossa Veetillä on oma peti. Päivällä Veeti tapasi tallimestari Patrician koiranpennun, Rockin, joka on novascotiannoutaja. Tämä pieni borderterrieri oli aivan innoissaan ja todella vikkellä..hetken päästä myös Rocki innostui ja sitten olikin vuorossa leikkitunti, jonka jälkeen molemmille tuli väsy.
Kotona Veeti touhuaa melkeinpä koko ajan, välilä tietty pitää hieman levähtää. Lelukorin lelut saa kovaa kyytiä, myös itse kori kun "pikku äijä" leikkii. Lempilelu on narunalle, jota on todella mukava retuttaa. Sissi kiinnostaa Veetiä aina välillä, mutta suurimmaks osaks ajasta molemmat ovat omissa leikessään. Sissi uskaltaa tutustua Veetin paremmin kun Veeti nukkuu (ei tapahdu mitään yllättävää..).
Hihnassa kulkeminen ja autossa matkustaminen on Veetille jo arkipäivää. Kotoa kun lähdetään kävelylle, mennään aina hihnassa ja tallille mennään autolla.
Veeti on parhaillaan ensimmäisillä päiväunilla, kohta alkaa armoton leikkitunti ja sitten lähdetään käymään tallilla.
Hauskaa päivää kaikille =)!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas Veetillä siellä jännää! Ihana lukea teidän vaiherikkaasta touhuilusta. Terveisiä "kaupunkilaiskoirilta" Ronjalta ja Ansalta!

PS. Meillä tutustuttiin luppakorvakaniin toissapäivänä. Ronja tais olla paistintoivossa, Ansa taas leikkikaverin... %)